BLEYER JENŐ

Full text search

BLEYER JENŐ
BLEYER JENŐ (MSZP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Aszódi Katalin felvetésével kapcsolatosan szeretném a következőt elmondani. Én a nyugdíjas-társadalom nevében tudok beszélni, és elmondhatom, hogy a kormány a nyugdíjtörvény kezdetétől kezdve sorozatosan tárgyalásokat folytatott velünk és más nyugdíjas érdekképviseleti szervekkel. Azt is el kell mondanom, hogy az eredeti elképzeléssel ellentétben sok olyan javaslatunkat fogadta el a kormány, amelyek a nyugdíjas-társadalom életvitelében, a nyugdíjas-társadalom jövedelme vonatkozásában is igen jelentős összegeket, jelentős körülményeket mutatott. Javaslatunk alapján - nyolc év óta fölvetett folyamatos kérdések után - megvalósította az özvegyi nyugdíjak rendszerét, amely a négyszázezer nyugdíjas özvegynek bizonyos létbiztonságot jelentett: ha nem is lettek egyszerre krőzusok, de valami lehetőségük van arra, hogy a szűkös életkörülményeken valamit javítsanak.
Azt szeretném tehát mondani, úgy érzem, hogy a nyugdíjas-társadalom, nemcsak az Országos Nyugdíjas Szövetség, hanem a kamara vonatkozásában is elég tájékozott az új nyugdíjrendszerről, és meg tudja állapítani ki tudja alakítani a véleményét.
Köszönöm a szíves figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť