HORN GYULA

Full text search

HORN GYULA
HORN GYULA miniszterelnök: Köszönöm. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselő Úr! 1994 kora őszén magam javasoltam a hatpárti egyeztetést a pártingatlanok és a társadalmi szervezetek ingatlanaival összefüggő kérdésekről. Teljesen úgy van, ahogy ön mondta: elkezdődött a hatpárti egyeztetés, de hadd jegyezzem meg, azért szakadt félbe az egész, mert az MDF- és a Fidesz-székházügy máshová terelte az egész kérdést. Gondolom, ha ez az ügy lezárul, a vizsgálóbizottság befejezi a munkáját, talán tudja folytatni az ingatlanüggyel foglalkozó bizottság is a maga tevékenységét. Ez az egyik.
A másik, amit alá szeretnék húzni, hogy az MSZP elnökségének javaslata alapján az MSZP-frakció tett egy olyan kezdeményezést, hogy vegyük külön a két dolgot, válasszuk el a pártingatlanok kérdését a társadalmi szervezetekétől. Sajnos, az erre vonatkozó MSZP-frakciójavaslatot tudomásom szerint az ellenzék nem támogatta, márpedig itt hatpárti egyetértéssel kellene foglalkozni az üggyel, éppen ezért arra kért bennünket az MSZP-frakció, hogy a kormány tegyen erre előterjesztést, amit meg is fogunk tenni azzal, hogy külön kezeljük a társadalmi szervezetek ingatlanügyeit. Ezt fogjuk tenni, képviselő úr. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť