DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY népjóléti miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Mindenekelőtt engedje meg Csépe képviselő úr, hogy abban a minőségében, hogy először tesz fel kérdést a Fidesz képviselőjeként, tisztelettel köszöntsem. (Taps és derültség.)
Ami pedig a konkrét kérdést illeti: említettem, hogy a kormány kezdeményezésére, de a villamosenergia-szektorban működő szolgáltatók hozták létre ezt a bizonyos alapítványt, amelyhez a kormány csatlakozott. Tehát nem kormányalapítványról vagy közalapítványról van szó.
Megítélésem szerint két oka van a késlekedésnek, amit egyébként mi is kifogásoltunk az alapítványnál, hogy egyrészt a villamosenergia-szervezetek vállalatai ugyan rendkívül segítőkészek voltak a felajánlásban, de a teljesítésben már kevésbé, tehát ez nyilvánvalóan okozott egy elhúzódást.
(14.10)
A másik: említettük, hogy négy-ötszázezer adatlappal rendelkezik az alapítvány. Ennek a tömegnek a feldolgozása időigényes. Azonban az alapítványtól kapott tájékoztatás szerint erre a hétre befejeződött az adatlapoknak a feldolgozása, a kuratórium várhatóan a napokban összeül. Az alapítványtól származó ígéret az, hogy októbertől a számla-jóváírásos támogatás visszamenőleges hatállyal megkezdődik.
A gázszolgáltatók tekintetében, miután ők nem tettek ilyen felajánlást, sajnos nem tudok semmit sem mondani. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť