KOVÁCS KÁLMÁN

Full text search

KOVÁCS KÁLMÁN
KOVÁCS KÁLMÁN közlekedési, hírközlési és vízügyi minisztériumi államtitkár: Képviselő úr azt várta, hogy én bejelentem, hogy ezt a vasútvonalat is heteken belül rendbe tudjuk hozni. A tárca nem szokott olyat bejelenteni, ami irreális. 440 milliárdnyi elmaradt beruházást nem fogunk tudni ebben az országban egy, de két év alatt sem felszámolni.
Azt tudom felelősen bejelenteni, hogy szemben az ön értesüléseivel, az összes érintett önkormányzattal tárgyalt a MÁV. Megegyezett abban, hogy várhatóan júliustól - körülbelül három éven keresztül - közúton, vasúti tarifával történik a személyszállítás, sokkal gyorsabban. Abban a reményben, hogy az EIB-hitelt a kormány a következő ülésén elfogadja, e hitelből megvalósuló fővonali beruházások során a beruházások folytatása- vagy kiegészítéseképpen ez a mellékvonal, a szentes-orosházi mellékvonal is felújításra kerül, és akkor három év múlva korszerű körülmények között lehet vasúti közlekedéssel ezen a területen is közlekedni.
Köszönöm. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť