ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés elnöke a Házszabály 26. § (3) bekezdésében biztosított jogköre alapján T/4416/25. számon javaslatot terjeszt elő a Házszabálytól való eltérésre. Ebben indítványozza, hogy a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslat zárószavazására a módosító javaslatokról történő szavazás napján, azaz a mai napon kerüljön sor.
Tisztelt Országgyűlés! Az indítványra nézve a Házszabály értelmében képviselőcsoportonként legfeljebb egy képviselő felszólalhat. Kíván-e valaki ezzel a jogával élni? (Senki sem jelentkezik.) Nem.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatal következik. Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy az indítvány elfogadásához a jelen lévő képviselők négyötödének szavazata szükséges.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e, hogy a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény módosításáról szóló törvényjavaslat zárószavazására a módosító javaslatokról történő szavazás napján kerül sor. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 280 igen szavazattal, 22 ellenszavazat és 3 tartózkodás mellett úgy határozott, hogy a T/4416. számú törvényjavaslat zárószavazására a mai napon kerüljön sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť