MIKLÓS LÁSZLÓ

Full text search

MIKLÓS LÁSZLÓ
MIKLÓS LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Csak egy egypercest Bauer Tamás védelmében. Kétségkívül Bauer képviselő úr egy olyan példát mondott, amire egy sziporkázó, szellemes választ lehetett mondani, de ugyanezt megfordítva is elmondhatnánk, mert mi azt gondoltuk akkor, amikor a privatizációs bevételekről vagy úgynevezett többletbevételekről szavaztunk annak idején, hogy a kormánypárti oldallal együtt szavazó ellenzéki képviselők is tovább láttak az orruknál, és nem gondolták úgy, hogy az eladott tárgyat el is kell vacsorázni, hanem egy picit hosszabb időszakban gondolkodtak.
(21.20)
Hogy érthetőbben fejezzem ki magam: nevezetesen arra gondoltak, hogy az államadósság-csökkenésből fakadó kamatteher-csökkenés - amely néhány év alatt abban az időszakban 500, de összességében évi 8-900 millió dollárt tett ki - a versenyszféra pozícióját oly mértékben javítja, amely sokkal inkább szolgálja a magyar gazdaság hosszú távú érdekeit, mint néhány, esetleg kidolgozatlan kormányzati infrastrukturális projekt elindítása.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť