DEMETER ERVIN

Full text search

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (MDF): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Bauer Tamás képviselőtársunk azzal illette az MDF-es hozzászólásokat, hogy minden eddigi MDF-es hozzászólás megalapozatlan volt. A Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja részéről először szóltam hozzá, tehát akkor a többiekre ne vesztegessünk szót, mert abban bizonyára téved.
A Kecskés professzor által készített alkotmánybírósági beadvány 1996. november 6-ai keltezésű, tehát ennek a tartalmáról kizárólag 1996. november 6-a után lehet beszélni, az előtte levő időszakban nem lehet beszélni. Azért vetettem fel, és nem utaltam rá, hogy melyik kormányra, melyik privatizációs törvényre vonatkozik és melyikre nem vonatkozik. Ennek a tartalmi elemeivel csak '96. november 6-át követően lehet foglalkozni. Én hiányoltam ezt az előterjesztésből, ezt a kifogását nehezen tudom fogadni Bauer Tamás képviselőtársamnak.
Végezetül a gyors végkiárusításról egy-két szót. Tisztelt képviselőtársam, kiderül itt két nagy cégről is, hogy 1997-ben próbálják privatizálni, tehát itt gyorsaságról mindenféleképpen beszélhetünk. És kiderült az is, hogy ezt a törvényjavaslatot sürgősségi eljárással és még a nyári szünet előtt kívánja a kormányzat elfogadtatni, ezért mindenféleképpen és egyértelműen azt tudom mondani, hogy egy gyors, erőltetett privatizációról van szó.
Köszönöm figyelmüket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť