PANCZA ISTVÁN

Full text search

PANCZA ISTVÁN
PANCZA ISTVÁN (FKGP): Tisztelt Miniszter Úr! Nagy érdeklődéssel hallgattam válaszát. Mielőtt elmondanám, hogy elfogadom-e vagy sem az ön válaszát, engedje meg, hogy egy-két tényre rávilágítsak.
Sajnos, ez a dolog megtörtént, amit nem lehet és nem igazságos úgy beállítani, hogy nem szándékosságról, hanem egyszerű emberi tévedésről van szó. Nem! Mert ha arról lett volna szó, akkor ez már az árverésen kiderülhetett volna, és már az árverést sem lett volna szabad végrehajtani. Sajnos, ez megtörtént. Tény, hogy vezető beosztású egyének kapták meg ezeket az igen jó belterületi földeket, és az is tény, hogy a tulajdoni lapon rá is írták a nevükre, és csak később zárolták a földeket és helyesbítették a bejegyzést a vizsgálat következményeként. Sajnos, ezek tények. Valóban igaz, hogy az ügy még folytatódik tovább. De azért úgy érzem, már kellett volna olyan intézkedéseket hozni, amelyek alapján ezeket a hiányosságokat rendezni lehetett volna.
Azzal fogadom el az ön válaszát, hogy visszatérünk még erre, és ha a Legfelsőbb Bíróság meghozza a határozatot, újra interpellálni fogok önhöz.
Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť