DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR

Full text search

DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR
DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR (FKGP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Ennek a törvénynek vannak nagyon pozitív vonásai is, nevezetesen az a rendszeres szociális segély, amelyik bizonyos társadalmi rétegeknek az anyagi biztonságát megteremtheti.
Nagyon fontosnak tartjuk a lakástámogatási és a fűtéstámogatással kapcsolatos lehetőségeket, amelyek – ugyan tudjuk, hogy a munkaügytől átkerült források alapján –, de mindenképpen a lakosságnak fontos és lényeges elemeit, illetőleg a nagyon nehéz körülmények között élő emberek sorsát tudja megkönnyíteni, és életét kedvezőbbé tudja tenni.
Ezért – bár az általános és a részletes vitában meg kell mondanom, hogy néhány módosító javaslatunkat itt elfogadta a pénzügyi kormányzat – úgy gondoltuk, hogy ki lehet javítani teljesen ezt a törvényt némi módosításokkal, ezért tartózkodással szavaztunk a kérdésre.
Ehhez hozzájárult az is, hogy tudomásunk szerint mintegy 40 ezer munkanélküli számára a fölállítandó új intézmény munkalehetőséget tud biztosítani. Ezeken az embereken is segíteni szerettünk volna, éppen most, karácsony előtt. Köszönöm szépen. (Szórványos taps az ellenzék padsoraiban.)
(13.30)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť