ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! A Független Kisgazdapárt képviselőcsoportja indítványozta az ajánlás 7., 20., 22., 25. és 30. pontjairól történő szavazást. A 25. pontról nem tud az Országgyűlés határozni, mivel azt a támogatott módosító javaslatsor egyik eleme kizárja.
A Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportja kérte az ajánlás 24., 32., 34., 39., 45., 48., 51., 87. és 89., előterjesztő által is támogatott pontjairól a külön szavazást.
A Magyar Demokrata Fórum kezdeményezte az ajánlás 79., 81., továbbá a kiegészítő ajánlás 1., 2., 3. pontjairól a szavazást. Ezzel összefüggésben kérte a támogatott 29. és 80. pontok külön szavazását.
Tisztelt Országgyűlés! A kiegészítő ajánlás tartalmazza a törvényjavaslatnak azon részeit, amelynek elfogadásához a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges. Éppen ezért már a támogatott módosító javaslatokról is két csoportban határoz az Országgyűlés. Ezt követően külön jelezni fogom, ha a módosító javaslat szavazásánál az egyszerű többség szabályait kell alkalmazni. Az összes többi indítványra a kétharmados szabály vonatkozik.
Most felkérem Trombitás Zoltán jegyző képviselőtársamat, hogy ismertesse azokat a módosító javaslatokat, amelyeket az előterjesztő támogat.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť