ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Tisztelt Képviselő Úr! Az 59. §-ban az áll, hogy ha az indítványhoz több felszólaló nincs és a vita várható lezárását a napirend tartalmazza, az elnök a vitát lezárja.
Tájékoztatom Önt, hogy előzetesen írásban még négy képviselőtársunk jelezte hozzászólási szándékát. (Közbeszólások: Tegyék meg!) Én most fölteszem a kérdést. Kérem képviselőtársaimat, aki az ügyrendi javaslat alapján támogatja, hogy e kérdésben folytassuk a vitát és az írásban jelzett fölszólalókat, valamint az ezt követően jelentkezőket meghallgassuk, kézfeltartással igennel szavazzon! (Szavazás.) Mivel egyértelműen nem állapítható meg az eredmény, felteszem a kérdést, hogy ki szavaz nemmel? (Szavazás.)
Megállapítom, hogy nagyon egyszerű helyzetben voltunk, mert könnyen meg tudtuk számolni a jelen levő képviselőket. Többségben voltak azok, akik a vita folytatását akarták.
Ha nincs olyan képviselő, aki kétségbe vonja a kézfeltartással történő szavazást, akkor az ügyrendi javaslat alapján folytatjuk a H/30. számú országgyűlési határozati javaslat általános vitáját.
Mivel az ülésteremből közben eltávozott a felszólalásra előzetesen jelentkező egyik képviselőtársunk, sőt, kettő is, megadom a szót Berregi Istvánnak, a Független Kisgazdapárt képviselőjének. Mivel előzetesen írásban jelentkezett, képviselő úrnak módja van felszólalását az emelvényről elmondani, és felkészül felszólalásra Dögei Imre képviselő úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť