DR. KÁVÁSSY SÁNDOR

Full text search

DR. KÁVÁSSY SÁNDOR
DR. KÁVÁSSY SÁNDOR (FKGP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Karakas Képviselő Úr! Ne vegye rossz néven, de nem tudok egyetérteni alapállásával. Az ön mondanivalójának általánosítva az a lényege, hogy ne tegyünk semmit, mert abból semmi baj nem származhat.
Kérem, nekem az a véleményem, hogy munkanélküliség van, a kérdést meg kell oldani. Minden felelősen gondolkodó képviselőnek nem azt kell magyarázni, hogy ne teljesítsük vagy hogy ne valósítsunk meg egy jó eszmét, hanem azt, hogy hogyan tegyük azt olyanná, hogy az életszerű legyen és ne csupán altruizmusra alapuljon, hanem progresszíven előremutasson.
A kisgazda képviselők között van olyan képviselőtársunk, akinek nagyon is progresszív elképzelései vannak.
(20.20)
Barkóczy Gellért. Miután ő nincs jelen, én nem akarok az ő tollaival ékeskedni, majd ő el fogja mondani. Tehát végül is az a javaslatom, hogy mindig praktikusan fogjuk meg a dolgot és konstruktív, előremutató hozzászólásokkal segítsük a megoldást. Ez lenne az én kérésem. Azt hiszem, ez a humanista, ez a szociális, ha úgy tetszik, a szocialista és a demokratikus megoldás. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť