DR. SEMJÉN ZSOLT

Full text search

DR. SEMJÉN ZSOLT
DR. SEMJÉN ZSOLT (KDNP): Megköszönöm, hogy miniszterelnök úr nem próbálta meg védeni a védhetetlent, nevezetesen azt, hogy a koalíciós pártok marakodása következtében az ifjúságpolitika kaotikus helyzetbe jutott. (Felzúdulás, zaj a bal oldalon.)
A konkrét konstrukcióra nem kaptam igazán választ, úgy gondolom, hogy az ifjúságpolitika, a magyar ifjúság ügye megér akkora súlyt, hogy esetleg egy tárca nélküli miniszter vagy egy államtitkár álljon ennek az ügynek az élén. (Zaj. - Dr. Pető Iván: Semjén Zsolt! - Derültség.)
Egyetlen megjegyzést azonban engedjen meg miniszterelnök úr. Számomra megnyugtató, hogy ön foglalkozik ezzel az üggyel és elképzelése van a historikumáról és a jövőbeli elképzelésekről is. Azonban ebbe a megnyugvásomba egy árnyalatnyi bizonytalanság vegyül, nevezetesen az a bizonytalanság, hogy az ön koalíciós partnere nem fogja-e esetleg - immár szokás szerint - már a ma esti tévé-híradóban megcáfolni azt, amit ön elmondott. Köszönöm szépen. (Taps, derültség a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť