DR. DOBOS KRISZTINA

Full text search

DR. DOBOS KRISZTINA
DR. DOBOS KRISZTINA (MDF): Ezt a választ előre sejtettem, hiszen tegnap az Esti Hírlapban már nyilatkozott miniszter úr, hogy számára a maga szabadsága, ennek az autonómiája nagyon fontos. Én azonban továbbra is kérdésként teszem föl, hogy ilyen esetekben hogyan lehet, hogy a miniszter szabadságon van.
Illetve talán még azzal is bővíteném - miután tegnap Fodor Gábor úr elmondta, miért volt szabadságon, illetve miért nem jött be a Parlamentbe: a Házszabály szerint az azonnali kérdésekre csak akkor nem kell válaszolni, hogyha halaszthatatlan közfeladatot lát el. Úgy gondolom, hogy az otthon dolgozás természetesen egy lehetőség a miniszter számára is, de nem halaszthatatlan közfeladat, így a múlt héten bejöhetett volna a Parlamentbe. Miután három azonnali kérdésre adhatott volna választ, illetve az interpellációkra, én úgy hiszem, hogy ez alapvetően a tárcának, illetve ennek az óriási területnek a lebecsülését jelenti. (Taps a jobb oldalról.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť