DEUTSCH TAMÁS

Full text search

DEUTSCH TAMÁS
DEUTSCH TAMÁS (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! A megnyugtatónak tetsző szavait én viszonylagos kétkedéssel hallgattam, tudniillik itt az elmúlt napok vitái után birtokomba került egy levél, egy olyan levél, amely valamikor október elején keletkezett, és ebben a levélben egy ifjúsági szervezet vezetője arról ír, hogy 1994. július 22-én vagy július 25-én az MSZP és az SZDSZ illetékes munkacsoportjai között egy titkos megállapodás született, amely titkos megállapodás kibővíti a július 15-én elfogadott kormányprogramot, és önt ebben a levélben azzal vádolják meg, hogy mintegy felrúgta ezt a titkos megállapodást.
Ennek kapcsán válik érthetővé a levél tanúsága szerint, hogy itt a két párt között egy titkos, a kormányprogramot kiegészítő megállapodás felrúgása miatt alakult ki vita. Ezért kérdeztem, hogy mi lehet az ügy hátterében, annál az egyszerű oknál fogva, hogy nem tartom azt jó megoldásnak, ha egy parlament által megtárgyalt és elfogadott kormányprogramot a kormányprogram elfogadása után titkos kétpárti megállapodásokkal egészítenek ki, és ennek az úgymond felrúgása vezet a koalíciós pártok között konfliktushoz. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Fidesz padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť