DR. VILÁGOSI GÁBOR

Full text search

DR. VILÁGOSI GÁBOR
DR. VILÁGOSI GÁBOR belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Én komolyan veszem ezt a kérdést, csak azt is látni kell - amit ön is kiemelt -, hogy az ismertté vált okirat-hamisítások száma milyen nagy számban növekedett, 25 ezerről 40 ezerre. Én pedig azt hiszem, hogy mivel az emberölések, az emberölési kísérletek száma csökkent, a testi sértések száma csökkent, a házasság, család és nemi erkölcs elleni bűncselekmények száma jelentős mértékben csökkent, ezek legalább annyira befolyásolják a közbiztonságérzetét egy embernek, mint az, hogy az okirat-hamisítások adott esetben nőnek.
Ezenkívül még az, ami az elmúlt időszakban, elmúlt hónapokban, években a közvéleményt irritálta: jelentős mértékben - több mint 15 százalékkal, körülbelül 16 százalékkal - csökkent például az ellopott gépjárművek száma Budapesten, ami azt hiszem, megint csak eredmény.
Hogy a rendőrségnek milyen a helyzete? Azért nem szörnyű, azt egy pillanatig nem lehet mondani, ne túlozzunk (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), erre kérném a képviselő asszonyt.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi