Pizza Hut

Teljes szövegű keresés

Pizza Hut
Budapesten az első Pizza Hut étterem a VII., Erzsébet krt. és a Király utca sarkán nyílt meg 1992 áprilisában. Az új Pizza Hut étterem rendkívül sikeres lett, így a hálózat folyamatosan bővült. Jelenleg már tizennégy étterem van az országban – ebből három vidéken, Győrben, Szegeden és Pécsett –, három szeletbár a Keleti pályaudvaron, az Astoriánál, Újpesten, és még megtalálható a Pizza Hut a Marriot Hotelban is. Az éttermek Hollywood színhangulatát és világát idézik, világhírű színészeket és zenészeket ábrázoló életnagyságú szobraikkal és falfestményeikkel.
Közkedvelt a Király utcai étteremben található „Csillagok fala”, ahol világhírű magyar színművészek kéznyomatai találhatók.
A Pizza Hut híres pizzatésztáját kétféleképpen készíti: a kívül friss, ropogós, belül pedig könnyű és puha Serpenyős pizzát abban a serpenyőben szolgálják fel, amelyben a tésztát kelesztették és sütötték. A Vékony ropogós pizza a Pizza Hut által kifejlesztett tradicionális jellegű recept alapján készül. Az ismert pizzaspecialitásokon felül a vendégek maguk is összeállíthatják pizzájukat ízlésük szerint.
A pizzákon kívül speciális fokhagymás kenyereket, fokhagymás gombafejeket, töltött pizzatekercseket, olasz minestrone levest, kitűnő édességeket – amerikai almás pite, brownie, Bob & Rob fagylalt – is kínálnak a magyarországi éttermek. Különleges az önkiszolgáló jellegű salátabár, melyből minden vásárló összeállíthatja kedvenc salátáját.
A pizzáin kívül a Pizza Hut még a házhoz szállító rendszeréről is híres. Magyarországon csaknem egész Budapesten, Budaörsön, Vecsésen, Gyálon, Győrben, Szegeden és Pécsett szállítják ingyen házhoz a vásárlók kedvenc pizzáit a már jól ismert motoros futárok.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem