KFC

Teljes szövegű keresés

KFC
Budapesten az első KFC étterem a VII., Erzsébet körút és a Király utca sarkán 1992. október 10-én nyílt meg. Jelenleg már négy KFC étterem van Budapesten. A Király utcai étteremben található a „Sportcsillagok Fala”, melyen jó néhány világhírű magyar sportoló kéznyomát csodálhatjuk meg. A gyerekek számára „valódi” lovagvár áll rendelkezésre, és mindenkinek szól a csütörtök délutáni Rock & Roll klub.
A Rock City Étteremcentrumban található a „Rockcsillagok Fala”, ahol a legkiválóbb énekművészek kéznyomaival, életnagyságú szobraival, és a falakon aranylemezekkel, fotókkal, relikviákkal találkoznak a betérő vendégek.
A KFC híres, a világon egyedülálló rántott csirkéit kétféle módon sajátos, eredeti és csípős fűszerezéssel készíti. A csirkék mellé kitűnő szendvicsek – mint a híres Fincsibe –, saláták – Coleslaw, zöldsaláta -– hagymakarika, főtt vajas kukorica, leves, desszertek – pogácsa, somlói, fánkok – közül választhat a vendég.
Étkezés közben a helyi tv-láncok zenés műsora hallható és nézhető.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem