Bonbon Hemingway

Teljes szövegű keresés

Bonbon Hemingway
A Bonbon Hemingway Kereskedelmi Rt. 1990-ben alakult, és 1991 óta szerepel a Budapesti Értéktőzsdén. A részvénytársaság fő profilja: édességek, márkás szeszes italok, élvezeti cikkek és ajándéktárgyak kiskereskedelmi forgalmazása. 1994 óta a társaság bővítette profilját a Nature Blue márkájú természetes kozmetikai család kiskereskedelmi forgalmazásával, melyek saját márkaüzletekben kerülnek árusításra.
A cég Budapesten működik. A főváros 16 kerületében 70 bérelt, illetve saját tulajdonú, kisméretű, de igényesen kialakított boltja van. A Bonbon Hemingway édességlánc Közép-Európában az egyetlen ilyen jellegű vállalkozás. Alapvető üzletpolitikai stratégia, hogy a vásárlóközönség minden rétegének a hét minden napján kellemes légkörben színvonalas áruval szolgáljon. A hazai fogyasztók mellett a boltok kiváló területi elhelyezkedéséből adódóan sok turista is vásárol az üzletekben. Több helyen folyamatosan kaphatók jellegzetes magyar termékek: libamáj, pirospaprika,magyaros babák stb. A Bonbon Hemingway Kereskedelmi Részvénytársaság az üzletek belső kialakításával az egységes kép megjelenésére törekszik. A forgalmának közel felét törzsvásárlók részére bonyolítja, ami igazolja, hogy az éles kereskedelmi konkurenciaharcban az igényes, színvonalas üzleteknek folyamatos létjogosultsága van.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem