Artex Nemzetközi Kereskedelmi Részvénytársaság

Teljes szövegű keresés

Artex Nemzetközi Kereskedelmi Részvénytársaság
Az Artex Nemzetközi Kereskedelmi Részvénytársaság csaknem fél évszázados múltra tekint viszsza, és így egyike Magyarország legnagyobb múlttal rendelkező kereskedőházainak.
Nemzetközi kereskedelmi kapcsolatrendszere gyakorlatilag az egész világra kiterjed. Fő tevékenységi köre a fogyasztási javak: lakástextília, bútor, sportcikkek, fonottáruk, lakásfelszerelések exportja és importja, belkereskedelme. A korszerű számítógépes hálózattal felszerelt várnegyedbeli székház és a 2500 négyzetméteres csepeli raktár segíti az eredményes nemzetközi kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységet.
Az Artex Nemzetközi Kereskedelmi Részvénytársaság 1992 óta a Hemingway Csoport tagja. A társaság folyamatosan építi kapcsolatrendszerét, és bővíti partnerei körét külföldön és belföldön egyaránt.
Kereskedelmi tevékenységének súlypontja ma Nyugat-Európa, kiváltképpen az Egyesült Királyság, a skandináv országok és Németország. Folyamatosak a kereskedelmi kapcsolatok Oroszországgal és a FÁK többi országával, valamint a távol-keleti országokkal Thaiföldtől Japánig.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages