Kézikönyvtár Kézikönyvtár

 

...

Verstár

...

Bibliatéka

...

Lexikonok

...

Teljes tartalom


Ingyenes szolgáltatás

Elérhetővé tettük az Interneten legértékesebb CD és DVD kiadványainkat. Ezek az adathordozók kimentek a divatból, és a lemezhez tartozó szoftverkörnyezetet is egyre nehezebb az egyre változó operációs rendszerekhez igazítani. Mivel adatpártiak vagyunk, fontosnak tartottuk, hogy a legfontosabb adatainkat megőrizzük a jövőnek. Annak idején kézi szedéssel készült, korrektúrázott anyagokat versenyképesnek tartjuk a ma nagy tömegben előállított automatikus szövegfelismeréssel készített kétrétegű PDF-ekkel.


Teljes szövegű keresés

Keressen a dokumentumok minden kifejezésére könnyen és gyorsan!


Annotálási lehetőség

Lássa el jegyzetekkel, magyarázatokkal kedvenc verseit! Reagáljon mások megjegyzéseire, ossza meg annotációját, hívja meg ismerőseit is! Az annotációk kezeléséhez a Hypothesesis ingyenes rendszert integráltuk honlapunkba.


Kérdése van?

Írjon nekünk a biszak.bogata@arcanum.hu címre


Tartalom

Szépirodalom

Lexikonok

Helységnévtárak Térképekkel

Biblia

Fontos alapművek

1848/49-es szabadságharc története Bánlaky József: A magyar nemzet hadtörténelme Bona Gábor: Az 1848/49-es szabadságharc tisztikara Borovszky Samu: Magyarország vármegyéi és városai Brehm: Állatok világa Csánki Dezső: Magyarország történelmi földrajza a Hunyadiak korában Deák Ferenc munkái Az első katonai felvétel (1782–85) országleírásai Domanovszky: Magyar művelődéstörténet Kurze Geschichte Siebenbürgens Erdély, Bánság és Partium történeti és közigazgatási helységnévtára Erdély története három kötetben Kristó Nagy István: Gondolattár A hódoltság kora. Magyarország törökkori története Jankó Annamária: Magyarország katonai felmérései Kempelen Béla: Magyar nemes családok Kossuth Lajos összes munkái Kossuth hírlapírói munkássága Kutyatár A latin nyelv szótára Histoire de la Transylvanie Madaraink A magyar irodalom története Magyar irodalomtörténet (Pintér Jenő) Malonyai Dezső: A magyar nép művészete Magyar néprajz A magyar nemzet története A magyar sajtó története Magyar Történeti Életrajzok Magyar viseletek története Magyarok a II. világháborúban A múlt magyar tudósai Nagy Iván: Magyarország családai Nagy vicc tár Országleírások Az Osztrák-Magyar Monarchia írásban és képben Österreichischer Städteatlas Petrik Géza: Magyar könyvészet 1712–1920 Siebmacher: Wappenbuch Száz Magyar Falu Tények Könyve Tündérkert Turul 1883-1950 Váradi Jegyzőkönyv / Regestrum Varadinense (1208-1235) Virágaink