Hírek

Bejegyzések innen április, 2016

Könyvfesztivál 2016 Hungaricana konferencia

Szeretettel meghívjuk április 22-én, pénteken a Millenáris Parkba hagyományos digitalizálási konferenciánkra, ami a Könyvfesztivál egyik leglátogatottabb szakmai eseményévé vált az évek során. A rendezvény fő témája a Hungaricana Közgyűjteményi Portál és az Arcanum Digitális Tudománytár elmúlt évi jelentős fejlesztéseinek bemutatása lesz. Kérjük, hogy részvételi szándékát a biszakbogata@arcanumkft.com e-mail címen jelezze, mert a terem befogadó képessége korlátozott.


600.000 oldallal bővült az Arcanum Digitális Tudománytár

Már 8 815 481 oldal tudományos és kulturális tartalom érhető el az adatbázisban.


NYÍLT HÉTVÉGE a Könyvfesztivál alkalmából

A Könyvfesztivál ideje alatt (2016. 04.21-2016.04.24) regisztrált felhasználóink előfizetés nélkül, ingyenesen hozzáférhetnek az ARCANUM DIGITÁLIS TUDOMÁNYTÁR adatbázisunkhoz. A várható nagy érdeklődésre való tekintettel a tartalomletöltési funkció átmenetileg nem lesz elérhető. 
Magánszemélyeknek kedvezményes előfizetést is biztosítunk a helyszínen (Millenáris park) vagy online. Az új ár 20.000 Ft/12 hónap


Könyvfesztivál

Idén is számos aktivitással, kedvezményekkel és meglepetéssel szeretnénk kedveskedni vásárlóinknak.
A Millenáris Parkban a fesztivál ideje alatt minden forgalomban lévő kiadványunkat 50-70% kedvezménnyel vásárolhatják meg. Lemezes kiadványaink mellett magánszemélyek számára az Arcanum Digitális Tudománytár online szolgáltatásunkra is egyedi éves előfizetési kedvezményt biztosítunk. A helyszínen vagy akár online 20 000 Ft-ért kínáljuk az előfizetést a rendezvény ideje alatt (április 21-24.)


Meghívó