Előfizetés - Árak

Előfizetés magánszemélyek részére

Árak

Időszak Ár  Aktív előfizetés meghosszabbítása
24 óra 2.500 Ft -
1 hónap 4.990 Ft 4.990 Ft
6 hónap 20.000 Ft 12.000 Ft
12 hónap 30.000 Ft 18.000 Ft

Áraink tartalmazzák az Áfát

Miért érdemes előfizetni?

Az ADT bárki számára hozzáférhető, de a szolgáltatások köre regisztráció illetve előfizetés esetén bővül. Az alábbi táblázatban foglaltuk össze egyes szolgáltatásaink elérhetőségét látogatóink, regisztrált felhasználóink és előfizetőink számára.

Ingyenes Regisztrációval Előfizetéssel
Teljes szövegű keresés
Keresés mentése, értesítés új találatokról
Egyedi könyvjelzők
Tartalomjegyzék böngészése
Tartalom megtekintése
Tartalom korlátlan letöltése
Arckeresés
Regisztráció Előfizetés

Az előfizetés menete

  1. Ahhoz, hogy a szolgáltatásra elő tudjon fizetni, először regisztrálnia kell magát rendszerünkben. Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a Facebook vagy Google fiókjával is megteheti, így egyszerűbben, gyorsabban, aktiválás nélkül azonnal megtörténik a regisztráció. Amennyiben nem rendelkezik Facebook vagy Google fiókkal, regisztráljon, majd a feltüntetett email címre küldünk egy aktivációs email-t, amelyben lévő linkre kattintva tekintjük befejezettnek a regisztrációt.
  2. Bejelentkezést követően a fejlécben található legördülő menüben válassza az Előfizetés menüpontot. Az összeg kiválasztása után az OTP Simple rendszeren keresztül biztonságosan hajthatja végre kártyás fizetését. A sikeres előfizetést követően az elektronikus számlát email-ben juttatjuk el Önhöz.
  3. Az előfizetés után azonnal hozzáfér a tartalomhoz.
  4. A továbbiakban Ön, mint regisztrált előfizető ezen oldalon tekintheti át számláit, előfizetésének állását, illetve lehetősége van előfizetése meghosszabbítására is.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak magányszemélyek fizethetnek elő ezeken az árakon. Egyéb esetben kérjen árajánlatot.

Amennyiben Ön más előfizetési módszert részesít előnyben (banki átutalás, befizetés) hívjon (+36 70 6097767) minket vagy írjon emailt (biszak.bogata@arcanum.hu) a részletek tisztázása érdekében.

Előfizetés intézmények részére

Az intézmények (közgyűjtemények, egyesületek, alapítványok, kft-k, bt-k, stb.) előfizetése csak egyedi árajánlattal lehetséges naptári évre. Az azonosítás IP címtartománnyal történik, ekkor valamennyi gépről, korlátozás nélkül hozzáférhető a rendszer. A felsőoktatási intézmények polgárai részére EduID azonosítással távoli hozzáférést is biztosítunk.

Amennyiben elő szeretne fizetni intézményként, keresse Biszak Bogáta kollégánkat (biszak.bogata@arcanum.hu vagy 06706097767)