Előfizetés - Árak

Előfizetés magánszemélyek részére

Áraink tartalmazzák az Áfát

Időszak Ár  Aktív előfizetés esetén (meghosszabbítás)
24 óra 2.500 Ft 2.500 Ft
1 hónap 5.000 Ft 5.000 Ft
6 hónap 20.000 Ft 12.000 Ft
12 hónap 30.000 Ft 18.000 Ft

Előfizetés Regisztráció 

Az előfizetés menete

  1. Ahhoz, hogy a szolgáltatásra elő tudjon fizetni, először regisztrálnia kell magát rendszerünkben. Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a Facebook vagy Google fiókjával is megteheti, így egyszerűbben, gyorsabban, aktiválás nélkül azonnal megtörténik a regisztráció. Amennyiben nem rendelkezik Facebook vagy Google fiókkal, regisztráljon, majd a feltüntetett email címre küldünk egy aktivációs email-t, amelyben lévő linkre kattintva tekintjük befejezettnek a regisztrációt.
  2. Bejelentkezést követően a fejlécben található legördülő menüben válassza az Előfizetés menüpontot. Az összeg kiválasztása után az OTP Simple rendszeren keresztül biztonságosan hajthatja végre kártyás fizetését. A sikeres előfizetést követően az elektronikus számlát email-ben juttatjuk el Önhöz.
  3. Az előfizetés után azonnal hozzáfér a tartalomhoz.
  4. A továbbiakban Ön, mint regisztrált előfizető ezen oldalon tekintheti át számláit, előfizetésének állását, illetve lehetősége van előfizetése meghosszabbítására is.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak magányszemélyek fizethetnek elő ezeken az árakon. Egyéb esetben kérjen árajánlatot.

Amennyiben Ön más előfizetési módszert részesít előnyben (banki átutalás, személyes befizetés) hívjon (+36 70 6097767 vagy a +36 1 4810900) minket vagy írjon emailt (biszak.bogata@arcanum.hu) a részletek tisztázása érdekében.

Előfizetés intézmények részére

Az intézmények (közgyűjtemények, egyesületek, alapítványok, kft-k, bt-k, stb.) előfizetése csak egyedi szerződéssel lehetséges 12 hónapra. Az azonosítás IP címtartománnyal történik, ekkor valamennyi gépről, korlátozás nélkül hozzáférhető a rendszer. A felsőoktatási intézmények polgárai részére EduID azonosítással távoli hozzáférést is biztosítunk.

Előfizetői árak:

EISZ konzorciumi tagsággal rendelkező intézmények számára a mellékelt táblázat tartalmazza a 2020-as évre vonatkozó tájékoztató jellegű előfizetési ajánlatunkat.

Árlista EISZ tagok részére

Amennyiben intézménye nem tagja az EISZ konzorciumnak, vagy nem találja intézményét a fenti listában, úgy Biszak Bogáta kollégánktól kérhet egyedi ajánlatot (biszak.bogata@arcanum.hu vagy 06706097767)