A koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizotts…

Full text search

A koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. A kormány-előterjesztés T/17053. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem Völner Pál miniszterhelyettes urat, hogy most vagy a vita későbbi szakaszában kíván szólni. (Dr. Völner Pál jelzésére:) Miniszterhelyettes úr jelzi, hogy a vita későbbi szakaszában kíván szólni.
Tisztelt Országgyűlés! A kijelölt Igazságügyi bizottság nem állított előadót.
Most a képviselői felszólalások következnek a napirend szerinti időkeretekben. A vita során kétperces hozzászólásra nincs lehetőség. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem tisztelt képviselőtársaimat, hogy kíván-e valaki élni a felszólalás lehetőségével, írásban senki nem jelezte előzetesen a felszólalási szándékát. (Senki sem jelentkezik.)
Tisztelt Országgyűlés! Mivel senki nem kívánt élni a felszólalás lehetőségével, a vitát lezárom. Mivel vita nem alakult ki, így természetes a jelzés, hogy miniszterhelyettes úr nem kíván szólni a vita további szakaszában sem.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a mai ülésnapon kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! György István államtitkár úr lesz a következő napirendünk előterjesztője. (Dr. György István nem tartózkodik az ülésteremben.) Kettőperces szünetet rendelek el, reményeink szerint ez alatt az idő alatt megérkezik. Amennyiben megérkezik, folytatjuk munkánkat. Kérem, maradjanak a helyükön. Köszönöm.
(Szünet: 15.43 - 15.45)
(Elnök: Jakab István
Jegyzők: dr. Szűcs Lajos és dr. Steinmetz Ádám)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir