DR. VÖLNER PÁL

Full text search

DR. VÖLNER PÁL
DR. VÖLNER PÁL igazságügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Ház! Hallgatva képviselő úr felszólalását, szerintem talán nem is az a legfontosabb momentum, hogy levetkőzött-e Janiczák Dávid vagy nem, hanem az, hogy ő a Jobbik alelnöke, és nemcsak polgármesterként, hanem a Jobbikra nézve is terhelő adatok vannak azon a felvételen, amit a képviselő úr idézett. Én az ő helyében sürgősen megpróbálnám tisztázni magam, hogy semmi közöm nincs ezekhez a felvételekhez, hogy nem beszéltem korrupciós ügyről, hogy az a bizonyos 40 millió forint, az a 10 százalék vajon miért volt annyira fontos, és miért ne a másik cég nyerje el a munkát. (Zaj a Jobbik soraiban.)
Ha végignézzük a Jobbik gazdálkodását, akkor láthatjuk azt is, hogy valami titokzatos forrásból folytattak plakátkampányt, mert eddig még nem derült ki, hogy ingyenesen biztosította-e nekik ezt az oligarcha vagy pedig fizettek érte, sőt maga a pártelnök sem tudta. Majd hosszas gondolkodás után eljutottak odáig, hogy bankhitelt vettek fel erre a célra, 100 milliós bankhitelt, amiről a pártelnök nem tud.
Nagyon szomorú jövő elé néznénk 2008-ban, tisztelt elnök úr, ha önök tényleg kormányra jutnának, és ön kormányfőként nem tudná, hogy mennyi hitelt vesz fel az ország, és hova vezet az a gazdálkodás, amit folytatnak, ha az ajánlatoknál mindig arra vigyáznának, hogy az a bizonyos drágább ajánlat nyerjen, mert az a másik cég számukra nem jó, vagy ha eljutnának odáig, hogy mondjuk, Kovács Béla ügyét végre felgöngyölítenék, ami szintén nem egy egyszerű ügy, sőt Brüsszelig hatolnak a hullámai, az ottani mentelmi jogát valószínűleg rövidesen kiadják, ami már külpolitikai kockázatokat, nemzetbiztonsági kockázatokat rejt magában.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir