BALLA GYÖRGY

Full text search

BALLA GYÖRGY
BALLA GYÖRGY (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Ózd jobbikos polgármestere a hivatalában meztelenre vetkőzött, lefotózta magát, és megosztotta ezt a remek látványt az ország közvéleményével. (Zaj a Jobbik soraiban.) Állítólag mindezt azért tette, mert egy jobbikos belharc következtében őt lehallgatják. Én nem tudom, nem értem, hogy miért egy meztelen fotóval akar Vona Gábornak üzenni, nem is értem, elég röhejes a dolog (Derültség a kormánypárti oldalon.), de mindenesetre a párt elnöke belső vizsgálatot rendelt el.
De ez mind teljesen lényegtelen. A lényeg az, hogy mi van a hangfelvételen. Ez a hangfelvétel ugyanis kikerült, először az Indexhez, Simicska Lajos lapjához, aki miután meghallgatta a két és fél órás hangfelvételt, azt mondta, hogy ez a beszélgetés teljesen érdektelen. Csak sajnos eljutott máshova is, már a Jobbik szempontjából sajnos, mert kiderült, hogy ezen a beszélgetésen brutálisan cigányoznak, újságíró megvesztegetésére tesznek kísérletet, és egy igen erősen korrupciógyanús ügyet tárgyalnak végig. Tehát Simicska Lajos lapja szerint, ha a Jobbik cigányozik, újságírókat akar megvesztegetni vagy egy korrupciógyanús ügyet tárgyal tételesen, akkor az érdektelen.
Ebben az ügyben is, tisztelt képviselőtársaim, két cég adott be ajánlatot, az egyik több mint 10 százalékkal olcsóbban, mint a másik. A jobbikos polgármester erre azt tudta mondani, az életveszélyes lenne, ha az olcsóbb ajánlatot tevő nyerne. A jegyző azt mondta, hogy nyugodjon meg, mert ráállította az embereit az olcsóbb ajánlatot tevő cégre, hogy találjanak valamit a múltjában, ami miatt ki tudják zárni a pályázatból, és ezt követően a pályázatot a lényegesen drágább ajánlatot tevő cég nyerte el. (Zaj a Jobbik soraiban.)
A Jobbik antikorrupciós csomagjáról tehát kiderült, hogy az egy korrupciós csomag. Arra vagyok kíváncsi, hogy lesz-e következménye a Jobbik korrupciós ügyeinek. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir