DR. VAS IMRE,

Full text search

DR. VAS IMRE,
DR. VAS IMRE, a Törvényalkotási bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tájékoztatom az Országgyűlést, hogy a Törvényalkotási bizottság 2016. december 8. napján megtárgyalta a T/12733. számon benyújtott, az elektronikus hírközléssel és a fogyasztóvédelemmel összefüggő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot a házszabály 54. §-a alapján, és 30 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 4 tartózkodás mellett zárószavazás előtti jelentést és zárószavazás előtti módosító javaslatot fogadott el. A bizottsági ülés során a tagok megtárgyalták a háttéranyagban található, imént említett, zárószavazást előkészítő módosító javaslatot, amelyet a kormány nyújtott be.
A javaslat célja, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre a telefonos ügyfélszolgálatokra vonatkozó szigorodó szabályoknak való megfelelés kialakítására. Az összegző módosító javaslatban szereplő 60 nap a törvény kihirdetésétől, a hatálybalépési határidő helyett a törvény vonatkozó része 2017. szeptember 1-jén lép majd hatályba, ha ezt holnap elfogadjuk.
Tisztelt Képviselőtársaim! A gyors és nagy sávszélességű internetelérés elterjedése nemcsak az internetezők számának növekedésével jár, hanem a gazdaság fellendítésének is egy fontos eszköze, ezért ezt szem előtt tartva kérem, szavazatukkal járuljanak hozzá a törvényjavaslat elfogadásához. Köszönöm, hogy meghallgattak.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir