L. SIMON LÁSZLÓ,

Full text search

L. SIMON LÁSZLÓ,
L. SIMON LÁSZLÓ, a Miniszterelnökség államtitkára: Nem kéne ilyen idegesnek lenni, tisztelt képviselő úr (Gőgös Zoltán: Mi tök nyugodtak vagyunk.), mert tisztességesen kéne végezni a munkájukat, és egy valóságos országképpel kéne rendelkezniük, és nem hadoválni itt a gyermekszegénységről meg hadoválni itt a korrupcióról, hanem be kéne látni, hogy mik a valóságos problémák az országban. (Gőgös Zoltán: Miért mennek a tehenek a vágóhídra a Bakonyban?)
Tisztelt Képviselő Úr! Határozottan vissza kell utasítanom azt is, hogy a mi oktatáspolitikánk elitista, feudális és barbár lenne. Óvatosabban bánnék az ön helyében a jelzőkkel, hogy visszarepítjük ezt az országot a középkorba. (Gőgös Zoltán: Ma erről tárgyalunk.)
Egyetlenegy előnye lenne annak, ha visszarepülnénk a középkorba: azt a dicsőséges 50 éves szocializmust és kommunizmust, amit önök a nyakunkra hoztak, legalább megúsznánk. (Gőgös Zoltán: Orbánt meg lehetne koronázni. - Az elnök csenget. - Dr. Szakács László: ’75-ben születtem!) Az teljesen mindegy, hogy mikor született, tisztelt képviselő úr. (Felzúdulás az MSZP padsoraiban.) Az teljesen mindegy, hogy mikor született, tisztelt képviselő úr. Az önök soraiban a pártállam vezetői ülnek (Az elnök csenget. - Derültség és közbeszólások az MSZP padsoraiban.) Önök annak a pártnak az utódpártja, amely (Az elnök csenget. - Dr. Harangozó Tamás: Szánalmas!) itt a diktatúrát a nyakunkba hozta és működtette.
Tisztelt Képviselő Úr! A lelkiismeretükkel számoljanak el! (Dr. Szél Bernadett: Lusztráció!) Nézzék meg, hogy mi van ebben az országban! Mérjék föl, hogy mi a valóságos helyzet, és ennek megfelelően méltósággal, türelemmel és nyugalommal nyilatkozzanak (Derültség és közbeszólások az MSZP padsoraiban. - Az elnök csenget.) meg az Országházban, mert úgy nézem, hogy ezt még gyakorolniuk kell. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban. - Egy hang az MSZP padsoraiból: Szuper voltál!)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir