DR. KONTRÁT KÁROLY

Full text search

DR. KONTRÁT KÁROLY
DR. KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Először is hadd szögezzem le, hogy az írásban feltett kérdései mindegyikére válaszoltunk, és azt 2014. szeptember 17-én önnek is megküldtük. A megküldött válasz az Országgyűlés oldalán is megtekinthető, így nem felel meg a valóságnak, hogy a belügyminiszter úr mélyen hallgatott, és nem adott az ön kérdéseire semmilyen választ.
Tisztelt Képviselő Úr! Ismételten tájékoztatom, hogy a választási rendszert üzemeltető, illetve az azt ellátó szerverek elhelyezésére vonatkozó szabályozás szerint a választási irodák részére a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala biztosítja az informatikai rendszer működtetési környezetének infrastrukturális hátterét és annak elérhetőségét.
Tisztelt Képviselő Úr! Hangsúlyozom, hogy a választási szerverek egy, a magyar állam tulajdonában lévő épületben - tehát még egyszer mondom, a magyar állam tulajdonában lévő épületben -, a KEKKH magas biztonságú géptermében kerültek elhelyezésre, amely nem a Csata utcában található. Megnyugtatom, hogy a szerverek tárolása során az információbiztonsággal kapcsolatos szigorú szabályok maradéktalanul betartásra kerültek.
Tisztelt Képviselő Úr! Az ön interpellációjában feltett információ nem felel meg a valóságnak - minden kérdésére kimerítő és pontos választ adtam. Elmondtam, hogy a szerverek a magyar állam tulajdonában lévő épületben, a törvényben előírt biztonsági feltételek minden szempontjának teljes mértékben való betartása mellett vannak elhelyezve, így e tekintetben is biztosított az október 12-ei választások maradéktalan tisztasága és biztonsága.
Erre tekintettel kérem önt, hogy fogadja el a válaszomat. Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir