HERINGES ANITA

Full text search

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Az a helyzet, hogy még mindig nem értik a problémát, hiszen ez a rendszer nem működőképes akkor, ha 300 település számára a katasztrófavédelemnek kell kijelölni a közszolgáltatót, és a hulladékcégek a megszűnés határára kerülnek; és veszélybe kerülnek munkahelyek és a hazai szolgáltatás ellátottsága. Hiszen önök mondták, hogy nem lesz Magyarország egyetlen települése sem Nápoly. Hát, reméljük mi is.
A miniszter úr múltkori válaszára, kioktatás helyett, azt tudom neki mondani, hogy foglalkozna inkább azzal, hogy a hulladékszállítás árszabályozása olyan legyen, amelyet az emberek meg tudnak fizetni, és a cégek is fenn tudják tartani magukat. Foglalkoznának inkább azzal, hogy ne szűnjenek meg az iskolai papírgyűjtés lehetőségei (Dr. Fónagy János: Nem kell annyit szemetelni.), amelyet az osztályok nagy része osztálykirándulásra fordított; és foglalkoznának inkább azzal, hogy a hulladékgazdálkodó cégek be tudják tartani a törvényt, és biztosítsák a több méretű szemetest a lakosságnak.
Ráadásul ma már annak sem hihetünk, amit ígérnek, hiszen önök azt ígérték (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) a bizottsági miniszteri meghallgatásokon ugyanis, hogy lesz környezetügyi államtitkárság. Hát, mi valahogy ezt nem látjuk.
Köszönöm. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir