DR. CSÁKY ANDRÁS

Full text search

DR. CSÁKY ANDRÁS
DR. CSÁKY ANDRÁS (MDF): Köszönöm szépen. Schvarcz képviselő úr, mielőtt nyilatkozik, azért olvassa el, hogy a pártfőnökei mit nyilatkoztak az ügyben, ab start elutasították az egészet, mondván, hogy egy propagandafogás az egyeztetésre való felhívás.
Az államtitkár úr azt mondta, hogy mi itt ijesztgetünk. Kérem szépen, hogy lehet értelmezni azt a folyamatosan hangoztatott dolgot, hogy itt egy alapcsomag, egy ellátási csomag kialakítása szükséges? Az csak egyféleképpen értelmezhető, hogy a meglévőhöz képest valami fokú szűkítésre van szükség, mert különben értelmezhetetlen az egész, arról nem is beszélve, hogy mind a ketten nagyon jól tudjuk, hogy ez azért a világban olyan nagyon nem ment a szolidaritási elvű biztosítások alapján, csak ahol a co-payment is bejött.
Tóth képviselő úrnak csak mondom, hogy a tárgyi és személyi feltételek viszonylag jól meg vannak határozva az ellátást illetően.
És itt elhangzott az, hogy ha van legális megtérülés, akkor a tőke bejön. Pont erről is folyik a vita, hogy talán a finanszírozási oldalt kellene először átnézni, és nagyon jól emlékszik az államtitkár úr is, az elmúlt időszakban például egy magánvállalkozónak a belépése hogyan tudja a finanszírozást felborítani. Csak emlékeztetek mindenkit, hogy amikor a laborkasszát zárttá kellett tenni, bizonyos vizsgáló eljárások, amelyeket bevezetett egy magáncég - nem akarom a céget megnevezni, önök nagyon jól tudják, hogy miről van szó, hiszen még most is fizetjük ennek az árát, habár átalakulás alatt áll az egész rendszer - egy pillanat alatt az adott kasszát föl tudták borítani, és hogy tudott érdeket érvényesíteni.
(0.00)
Hangsúlyozom: akkor, amikor az aggodalmainkat megfogalmazzuk… (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) - akkor majd a következő kétpercesben kiegészítem a mondandómat.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir