SZIJJÁRTÓ PÉTER

Full text search

SZIJJÁRTÓ PÉTER
SZIJJÁRTÓ PÉTER (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Sajnos, nem kaptunk választ arra a belügyminiszter asszonytól, hogy miért zavarja aránytalanul a forgalom rendjét egy 50-60 fős csoportosulás az esti órákban, Budapest egyik mellékutcájában. (Közbeszólások az MSZP soraiból. - Dr. Lamperth Mónika: A bíróság így ítélte meg!) Azonban, tisztelt kormánypárti képviselőtársaim, ez a fajta kritika nemcsak az ellenzék és nemcsak a Fidesz részéről fogalmazódott meg.
Engedjék meg, hogy idézzek Gusztos Péter képviselő úrtól. December 3-án, a TV2 “Jó estét, Magyarország!” című műsorában a képviselő úr a következőket mondta: “Én azokkal értek egyet, akik arra hívták fel a figyelmet, hogy az elmúlt időszakban nem ez az első olyan eset, amikor a rendőrség a közlekedés aránytalan sérelmére hivatkozva megakadályozza állampolgárok egy csoportját abban, hogy a gyülekezési jogokat gyakorolhassák. A mostani, hatályban lévő jogszabályok alapján is úgy gondolom, meg lehetne tartani ezeket. A rendőrségnek nincsen joga ahhoz, hogy általában betiltson egy ilyen rendezvényt.” (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Úgy van!)
Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt szabad demokrata Képviselőtársaim! Itt a lehetőség, hogy a szavakat tettekre váltsák (Felzúdulás az MSZP soraiban.), és velem együtt ne fogadják el a miniszter válaszát.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir