ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a magyar függetlenség napjáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az előterjesztést T/464. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlásait pedig T/464/8. és 10. számokon kapták kézhez. Emlékeztetem önöket, hogy az államtitkári zárszó a részletes vitát követően már elhangzott, így most csak a határozathozatalokra kerül sor. Ennek során nem döntünk az ajánlás 3., 4. és 5. pontjairól, mert azok nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást. Bejelentem, hogy az előterjesztő a T/464/8. számú ajánlás 1., 2. és 6. pontjait támogatja, amelyek elfogadása kizárja a T/464/10. számú kiegészítő ajánlás 1. pontjában szereplő javaslatot.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az előterjesztő által támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 161 igen, 1 nem szavazattal, 57 tartózkodással elfogadta a javaslatokat.
Tisztelt Országgyűlés! A zárószavazásra a következő ülésünkön kerül sor. (Folyamatos zaj. - Csenget.) Kedves képviselőtársaim, kis csendet kérnék!
Tisztelt Országgyűlés! Most számos bizottsági és képviselői önálló indítványról történő döntéshozatalra kerül sor. A kormány a korábbi viták során valamennyi előterjesztésről már ismertette az álláspontját. Arra figyelemmel, hogy módosító javaslat egyetlen indítványhoz sem érkezett, csak határozathozatalokra kerül sor.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir