PÁSZTOHY ANDRÁS

Full text search

PÁSZTOHY ANDRÁS
PÁSZTOHY ANDRÁS (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Lezsák Képviselő Úr! Köszönöm az észrevételét, való igaz, hogy a Karsai képviselőtársammal, valamint külön Herbály Imre képviselőtársammal benyújtott módosító indítványokat a saját bizottságunk sem szavazta meg, ugyanis mi is éreztük, hogy itt korrigálni kell, mert feszültségeket tartalmaz, és nem igazán szolgálja a helyi gazdálkodók részvételét a földbirtok-politikai tanácsban. (Lezsák Sándor: Hasznosítási!) Elnézést, birtokhasznosítási tanácsban. Bizottsági módosító indítványt nyújtunk be, a holnapi bizottsági ülés fogja tárgyalni, és ez a bizottsági indítvány tartalmazza mindazon képviselőtársaink véleményét, akik ebben megnyilatkoztak, üljenek azok bármely oldalon is a parlamenti patkó szerint.
Úgy gondolom azonban, helyes törekvése képviselőtársaimnak, így szocialista párti képviselőtársaimnak is, hogy próbáljunk egy olyan kompromisszumra jutni, amely lehetővé teszi, hogy a helyi gazdálkodók, a helyi érdekképviseletek - és ebben valamilyen agrárkamarai koordináló szerepet adjunk -, mindenki, a helyi társadalom szereplői, a helyi önkormányzat delegáltja is tudjon részt venni ebben a nagyon fontos munkában. Hiszen itt tulajdonképpen arról van szó, hogy az adott település határában lévő földet kihasználja az adott település és a családok, gazdálkodók boldogulására, és ebben nagyon kényesen kiegyensúlyozott szerepet kívánok szánni minden érintettnek.
Igazából ezt tartalmazza az a bizottsági módosító indítvány, amelyet a holnapi bizottsági ülésen tárgyalunk. S még egyszer köszönöm Lezsák Sándor képviselőtársam nagyon korrekt hozzáállását és támogatását.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir