HERBÁLY IMRE

Full text search

HERBÁLY IMRE
HERBÁLY IMRE (MSZP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Ehhez a paragrafushoz egy más értelmű módosító indítványt adtam be, aminek az lett volna a lényege, hogy csökkentsem a kamara szerepét a helyi birtokhasznosítási tanácsokban akkor még, de valamilyen módon mégis azt a szakmai, technikai infrastruktúrát, amivel a kamara rendelkezik, hasznosítani lehessen.
(11.10)
Azonban képviselőtársaim a bizottságban meggyőztek arról, hogy nem kellene ilyen mértékű meghatározottságot adni a kamarának, de mindenképpen lehetőséget kellene biztosítani ahhoz a Nemzeti Földalap szervezetének, hogy kiválassza az érdekképviseletek közül azokat a szervezeteket, amelyek segítségével a munkát helyben a legdemokratikusabb módon el tudják végezni.
Úgy gondolom tehát, hogy ilyen igényeknek, követelményeknek ez a bizottsági módosító indítvány meg fog felelni, hisz a különböző érdek-képviseleti szervezetek mellett a helyi önkormányzat jelöltjét is befogadja a törvényjavaslatnak ez a módosító indítványa a helyi birtokhasznosítási bizottságokba, és ezzel még azt az érzetet is lecsökkenti, hogy itt a tanácsi múltat akarjuk visszavezetni.
Kérem a képviselőtársaimat, hogy támogassák majd ezt a módosító indítványt a szavazás során is. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir