DR. LENTNER CSABA

Full text search

DR. LENTNER CSABA
DR. LENTNER CSABA (MIÉP): Tisztelt Államtitkár Úr! A bécsi Die Presse '99. december 17-ei száma arról tudósít, hogy Ausztriában, Magyarországon és Csehországban nyomozás van egy B. C. L. Treading nevezetű nemzetközi cég ellen hitelcsalás miatt.
Magyar részről a Postabank és bécsi bankja, a Trigon is a károsultak között van. Rendőrségi körökből olyan feltételezéseknek adtak hangot, hogy ebben az ügyben keresztkapcsolódások vannak a Moszad titkosszolgálathoz és a nemzetközi fegyverkereskedelemhez.
Tisztelt Államtitkár Úr! Hasonló a bécsi bank, a CW Bank ügyfélköre is: maffiózók, olaj- és fegyvercsempészek, orosz KGB-s és bolgár titkosszolgálatok, igazi nagymenők, gengszterfilmekbe illő figurák. Képes-e arra a CW ügyeit vizsgáló parlamenti vizsgálóbizottság, hogy mindezekre fényt derítsen, hiszen a CW bankos bukásért 1 millió 450 ezer dollár sikerdíjat felmarkoló Paul Auerbach szerződési papírjait sem kapta meg a Nemzeti Bank jelenlegi vezetésétől?! (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.)
Miniszter úr, ha erre ön azt mondja, hogy igen, képes lesz erre a parlamenti vizsgálóbizottság (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) fényt deríteni, én azt mondom, bárcsak önnek lenne igaza!

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir