DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm, de akkor húsz másodpercet szíveskedjék levenni... (Általános derültség.) De azért azzal az ügyrendi észrevétellel kezdeném, hogy csodálatosképpen a miniszterelnök úrnak - a közszolgálati feladatai ellátása mellett, időbeli milliomosként - az a lehetőség megadatott, hogy több órát folyjon naponta a televízióból... (Felzúdulás a bal oldalon), mint a víz a csapból, s itt két percre nem ér rá válaszolni.
(14.10)
Pedig a kérdés az, hogy mit tesz a miniszterelnök úr több százezer családi otthon megmentéséért, ugyanis 200 ezer hajléktalan van, 800 ezer család, tehát 2,5 millió ember nem tudja fizetni a lakás bérét, a fűtést, a világítást, a rezsit. Külön kitérnék arra, hogy 650 ezer távfűtéses lakás - ma tárgyalta a Ház ezt a törvényjavaslatot - tragikus helyzetbe került, a távfűtés díját nem tudják fizetni, ez 2 millió, 2 millió 250 ezer ember. Emellett 80 ezer család tragédiája most került felszínre, ez 250-300 ezer ember, akik a felemelt OTP-kamatokat képtelenek fizetni.
A Független Kisgazdapárt konkrét megoldásokat tett ezekben az ügyekben, átadta rövidített gazdasági programját a miniszterelnök úrnak. Ennek ellenére mégsem tett semmit a miniszterelnök úr, ezért kénytelen vagyok megkérdezni, hogy van-e egyáltalán megoldása a miniszterelnök úrnak, és megismerhetnénk-e ezt. De ne a saját nevében, hanem a miniszterelnök úr nevében nyilatkozzon, tisztelt miniszter úr, hogy én majd ezt később számon tudjam kérni a miniszterelnök úrtól is.
Várom megtisztelő nyilatkozatát. (Taps a FKGP soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir