DR. VARGA LÁSZLÓ

Full text search

DR. VARGA LÁSZLÓ
DR. VARGA LÁSZLÓ (KDNP): Nem. Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Sajnos, nem kaptam olyan választ, amit szerettem volna, ami általában az interpellációk tulajdonsága. Mert a feszültség és nyugtalanság több részben újkeletű. Nem kaptam arra választ, hogy érez-e felelősséget, van-e felelőssége? Van. Ha jóváhagyja a kormány a szervezeti és működési szabályzatot, akkor felelős a végrehajtásáért is.
A programok tekintetében sem kaptam megnyugtató választ. Általános panasz, hogy nagyon süllyedt a televízió nívója. Nem utolsósorban, ha már Békesi László miniszter úr felolvasta itt nekünk egyszer azoknak a képviselőknek a nevét, akik az állami vállalatnál felügyelő és intéző bizottsági tagokként szerepelnek, arra kérem a miniszter urat, közölje a Házzal a Magyar Televíziónál a főszerkesztők, stúdióvezetők, szerkesztőségi vezetők, a szerkesztői riporterek, a gyártásvezetők, továbbá a főigazgató és igazgatók, a főosztályvezetők televíziónál szerzett és azzal összefüggő jövedelmeit, hogy a Házban tisztán lássuk: miközben nagy csökkentések vannak, a televíziónál ezek a személyek milyen összjövedelemben részesülnek.
A választ különben - miután nem volt teljes - a legnagyobb sajnálatomra nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir