DR. VEJKEY IMRE

Full text search

DR. VEJKEY IMRE
DR. VEJKEY IMRE (KDNP): Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Felháborítónak tartjuk és visszautasítjuk az Európai Bizottság első alelnökének, Frans Timmermansnak mesterkélt és hamis antiszemita vádjait, amelyeket Magyarországgal és miniszterelnökével, Orbán Viktorral szemben fogalmazott meg. Kikérjük magunknak az alaptalan démoni-zálá-sun-kat! Visszautasítjuk, hogy antiszemiták lennénk, mert ki mertük mondani, hogy Soros pénzügyi spekuláns, aki kétszer is megtámadta Magyarország, saját szülőföldjének pénzügyi rendszerét, mert ki mertük mondani, hogy Soros és NGO-i támadás alá helyzeték hazánkat, hazánk migránsszabályozását; ugyanis azt akarják, hogy bontsuk le a bennünket védő fizikai és jogi határzárat, továbbá milliós számban engedjük be területünkre az illegális migránsokat.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ne kerülgessük a forró kását, ki kell mondanunk, hogy vannak olyanok, akik nyíltan ártani akarnak, és ki akarják irtani az őshonos, európai zsidó-keresztény értékeket. (Gőgös Zoltán: Akkor ártottak, amikor Orbánt tanították.) A fenti tények ismeretében felmerül a kérdés, hogy Brüsszel és a Soros and Co. miért ösztönzik a Nyugat-Európába tartó muzulmán áradatot, mikor az egyértelműen az antiszemitizmus növekedésével jár együtt. Miért akarják elűzni az évszázadok alatt velünk emancipálódott zsidóságot, és miért akarják helyükre a sariát valló muzulmánokat betelepíteni? Miért nem veszik észre, hogy izraelita testvéreink a második világháború óta nem éreztek hasonló fenyegetést Nyugat-Európában? Vagyis több mint adekvát a kérdés, hogy Brüsszel és a Soros and Co. miért szolgálják a Nyugat-Európában újjáéledő zsidóellenességet?
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Az európai országok között szinte egy sincs, ahol olyan fizikai biztonságban, olyan jogbiztonságban vagy akár olyan szellemi és lelki jólétben, továbbá olyan méltósággal tudnák megélni a zsidó közösségek identitásukat, mint nálunk, Magyarországon. De mégis Timmermans - a tények ellenére hamis színben feltüntetve a magyar kormányt és ezáltal Magyarországot - hazánkat valótlanul antiszemita váddal illette. (Gőgös Zoltán: Náci propaganda van, azért!)
Ki kell mondani, hogy ez nem más, mint egy kommunista trükk. Sztálin is ezt alkalmazta. Úgy hamisította meg a tényeket, mint az Európai Bizottság alelnöke (Gőgös Zoltán: Mint a Ripost!), vagyis ők azonos platformon vannak abban, hogy amennyiben a tények mások, mint amit ők valótlanul állítanak, akkor annyi a tényeknek. A valóság azonban az, hogy Nyugat-Európában, de különösen Franciaországban drámaian nőtt a zsidó közösség elleni brutális támadások száma, rabbikat támadnak meg, zsidó boltokat és zsinagógákat gyújtogatnak.
Tisztelt Európai Bizottság! Miért nem lépnek fel a valódi antiszemitizmussal szemben? Miért titkolják el ezeket a tragikus állapotokat az európai közvélemény előtt? Talán csak nem azért, mert a valós antiszemita támadások jó részét már nem külföldi terroristák, hanem saját nyugat-európai állampolgáraik követik el? Tudják, amíg önök heherésznek, addig mi, magyarok aggódunk a Nyugat-Európában fejét felütő aljas antiszemita megnyilvánulások miatt, és kiállunk idősebb testvéreinkért.
Ezért felszólítjuk önt, Timmermans úr és magát az Európai Bizottságot is, hogy végre lépjen fel az Európai Unió nyugat-európai részében egyre inkább eluralkodó antiszemitizmussal szemben, és az antiszemita kártyát a jövőben ne politikai bunkósbotként használják, vagyis ne ott kiáltsanak farkast, ahol azt politikai érdekek alapján vizionálni akarják, hanem ott, ahol ténylegesen van.
De ehhez végre tükörbe kellene nézniük és észrevenni azt, hogy maguk a farkasok a bárányok között. S jó, ha tudatosítják magukban azt is, hogy erre a bárányok már rájöttek. Mit képzelnek maguk, liberális tébolyukban?! Azt hiszik, hogy az Ó- és Újszövetség népei fel fogják adni hitüket és értéküket? Soha!
Végül ne feledjék azt sem, ha esetleg majd látszólagosan ki is irtanak minden zsidó-keresztény értéket Európából, nos, önök akkor is csak pürrhoszi győzelmet aratnak, mert a mi hitünk az üldöztetéssel nem vész el, a mártírokon keresztül pedig csak egyre nő. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit