CSIZI PÉTER

Full text search

CSIZI PÉTER
CSIZI PÉTER (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Én úgy gondolom, hogy ha a szocialisták frakcióvezetője tudott a milliárdos pécsi buszlopásról, akkor maga is a bűncselekmény része. Ha nem tudott róla, akkor pedig alkalmatlan vezető. (Gőgös Zoltán: Azt ne te döntsd el, azt mi választjuk!)
Az elmúlt napokban hallottunk már a 4-es metróról Budapest kapcsán, Szeviép-ügyről Szeged kapcsán és milliárdos buszlopásról Pécs kapcsán. Majdnem mindegyik szocialisták által vezetett nagyvárosban van valamilyen botrány. Ugyanúgy gondolom, ahogy a szocialisták alkalmatlanok arra, hogy Pécs nagyságú várost vezessenek, alkalmatlanok arra, hogy az országot vezessék.
Az installációmat meg természetesen majd a jegyzőkönyvhöz fogom csatolni (Gőgös Zoltán: Azt nem lehet, olyan nincsen!), mint ahogy egyébként az eredeti példányt a bírósághoz juttattuk el. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)
(14.20)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit