IKOTITY ISTVÁN

Full text search

IKOTITY ISTVÁN
IKOTITY ISTVÁN (LMP): Az államtitkár úr a mondandója végén végül, úgy veszem, hogy beismerte ezt a fajta forráscsökkenést, amit én emlegettem. (Dr. Rétvári Bence: 600 kevesebb, mint 500?)
Korábban pedig, ahogy a válaszát kezdte, konkrétan arról szólt, hogy az önkormányzatok 2010 előtt nem voltak képesek fenntartani az oktatási intézményeket: mi is ugyanezt gondoljuk, méghozzá azért, mert az akkori kormányzat nem tette mellé a megfelelő forrást. Az államtitkár úr azt állítja, hogy most ez megváltozott, most már van pénz az oktatásra. Ez onnan látszik, hogy nem igaz, hogy a jelenlegi fenntartó, a KLIK ugyanúgy el van adósodva, mint korábban a fenntartást ellátó önkormányzatok; folyamatosan pótolják ezeket az összegeket; újra és újra ki kell segíteni a KLIK-et, hiszen óriási az adóssága. (Dr. Rétvári Bence: Bért emeltünk, azért!)
Tisztelt Államtitkár Úr! Ezzel a logikával teljesen egyértelmű, hogy ön félrevezetne engem, hogyha én elfogadnám ezt a választ. Nem tudom elfogadni a válaszát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit