ZUSCHLAG JÁNOS

Full text search

ZUSCHLAG JÁNOS
ZUSCHLAG JÁNOS (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Nagy érdeklődéssel hallgattam itt mind Gyürk képviselő úr, mind Pettkó képviselőtársam hozzászólását. Úgy tudom, hogy amit itt ez a három ifjúsági gyűjtőszervezet meg kíván tenni, az egy meghívás közzététele egy nyitott rendszerre, amelyben minden Magyarországon lévő gyermek- és ifjúsági szervezetet várnak.
Tehát az nem igaz, hogy itt bárki egy szűkített körben, három szervezet maga között le akarna mutyizni egyfajta kvázi egységes ifjúsági szervezetet. Arról van szó, hogy eddig valóban volt 17, mi azt mondjuk, hogy mindenkivel legyen érdekegyeztetés. Mindenki részt tudjon a munkában venni, aki részt akar venni! Ezt az elképzelést a három legnagyobb magyarországi ifjúsági gyűjtőszervezet fölvállalta. Azt mondta, hogy ő ezt a dolgot segít megszervezni.
A legjobb, amit tehet a minisztérium, az, ha ebbe nem folyik bele. Mert mi valóban komolyan gondoljuk azt, hogy a civil szervezetek azok civil szervezetek, és nem a minisztérium mondja meg, hogy ki, mikor, hogyan hozza létre, hanem megvárja, hogy létrejöjjön egy ilyen egységes ifjúsági gyűjtőszervezet, és azzal kezdi meg a párbeszédet.
Azt gondolom, hogy ez a minisztérium tízmillió állampolgár minisztériuma, tehát kötelessége az, hogy mind a tízmillió emberrel és ennek az ifjúsági szeletét képviselő civil szervezetekkel egyeztessen.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit