PETTKÓ ANDRÁS

Full text search

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Zuschlag János képviselőtársamnak azon felvetésére szeretnék válaszolni, amelyben felvetette, hogy Magyarországon három nagy ifjúsági ernyőszervezet van. Úgy gondolom, az nagyon jó, hogy három van, az még jobb volna, ha egy volna, de mindannyian tudjuk, hogy 1992 óta, a Miszot megszűnése óta sajnos Magyarországon nem jött létre egységes ifjúsági ernyőszervezet.
Azt is mindannyian tudjuk, hogy az Országos Gyermek- és Ifjúsági Parlament - és remélem, Zuschlag János képviselőtársam is egyetért ebben a kérdésben - Magyarországon a legnagyobb ifjúsági ernyőszervezet. Ennek a problémának a megoldására szerintem a legjobb megoldás az volna, ha elfogadnák, hogy az Országos Gyermek- és Ifjúsági Parlament az a szervezet, amelyik Magyarországon a legnagyobb, tehát ahhoz csatlakozna be minden olyan szervezet, amely szeretne csatlakozni az ifjúságpolitikában bármihez.
Ocsovai Tamás államtitkár úr teremben való jelenlétének azért örülök, mert nem volt itt, amikor a rendes felszólalásomat megtettem, és ennek a befejező részében volt egy észrevételem, hogy a bizottsági ülésen egy kicsit furcsa volt egy mondata, amit Deutsch Tamás, az előző miniszter úr irányába megtett. Örülök, hogy itt van a teremben, ezek után, ha gondolja, akkor most a bocsánatkérést meg tudja tenni Deutsch Tamás volt miniszter úr irányába.
Köszönöm szépen a szót.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit