DR. NYITRAI ZSOLT

Full text search

DR. NYITRAI ZSOLT
DR. NYITRAI ZSOLT (Fidesz): Elnök Asszony! Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Miniszter Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Rendkívül fontos kérdésről tárgyalunk akkor, amikor szót ejtünk a 2001. évi jelentésről, amely a gyermekek és az ifjúság helyzetét mutatja be. Meg kell mondjam, örülök, hogy egyetértünk, tisztelt miniszter úr, hiszen ebből a jelentésből, amelyet már önök készítettek el, kiderül, hogy az ifjúsággal kapcsolatosan a 2001. évben megtett kormányzati intézkedések jók, hasznosak és eredményesek voltak.
Azonban úgy tűnik, tisztelt miniszter úr, hogy nem mindenki ért egyet önnel, gondolok itt az első szocialista párti vezérszónok produkciójára. Nekem nincsen jogom feltételezni, hogy Arató Gergely képviselőtársam mint fiatal politikus nem őszintén kíván foglalkozni a fiatalok helyzetével. De ha ez így van, tisztelt képviselőtársam, akkor szeretném öntől megkérdezni azt, hogy föltette-e Jánosi György miniszternek azt a kérdést, hogy az önök kormányzati ciklusában, az eddig eltelt időszakban miért nem történt semmi ezen a területen, illetve ami pótcselekvésként történt, az miért jelenti az ifjúsági párbeszédrendszerben részt vevők körének a szűkítését, illetve miért alakítják át radikálisan az ifjúsági intézményrendszert, egyáltalán nem az előnyére, hanem pont ehhez a jelentéshez képest abszolút a hátrányára, és mind a két területen igen komoly visszalépések vannak. Nem tudom, hogy ezeket a kérdéseket föltette-e ön a miniszter úrnak.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit