ARATÓ GERGELY

Full text search

ARATÓ GERGELY
ARATÓ GERGELY (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ahogy egyre tovább hallgatom a vitát, egyre szomorúbban látom azt, hogy fideszes képviselőtársaimnak nem akaródzik a 2001-es jelentésről beszélni. Minden szóba került, aminek egyáltalán köze van az ifjúsághoz, és egyébként nem baj, ha van egy ilyen általános politikai vitanap, azonban az mégiscsak tanulságos, ahogy képviselőtársaim a 2001. évvel kapcsolatos konkrétumokat kellő gondossággal elkerülik. Én úgy látom, és erről szólt a vezérszónoklatom is, hogy erre megvan egyébként az okuk, azonban azt gondolom, hogy ez nem nagyon fog előrevinni minket.
Még egyszer kérem fideszes képviselőtársaimat, hogy olvassák el ezt a jelentést. Tudom, hogy hosszú, de nagyon tanulságos. Szembesüljenek avval, hogy azok az adatok, amiket önök is olyan szívesen emlegetnek, számos olyan intézkedést, amit most utólag is dicsérnek, nem igazolnak. Ha pedig ez így van, akkor azt kérem, abban legyenek partnerek, hogy megtaláljuk a jobb intézkedéseket, hogy támogassák azokat a kormányzati szándékokat, amik valamifajta jobb megoldást keresnek ezekre a problémákra.
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit