LEZSÁK SÁNDOR

Full text search

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (MDF): Szijjártó Péter fideszes képviselőtársam kerékpárutakkal kapcsolatos gondolatait erősítem meg, és további kerékpárutakra tett javaslatokat szeretnék az államtitkár úr szíves figyelmébe ajánlani. Ugyanis Nógrádi Zoltán képviselőtársam indítványozza a homokhát kerékpárút kiépítését a Szeged-Domaszék-Mórahalom-Ásotthalom közötti szakaszon.
Ugyanakkor a 151. pont alatt pedig Duna-Tisza köze kerékpárútra tesznek javaslatot Endre Sándor és Balsay István képviselőtársaim a Tiszakécske-Kiskunfélegyháza-Kiskunmajsa-Pusztamérges-Kelebia útvonalon, amit természetesen szintén támogatunk.
És örömmel láttam, hogy mind az előterjesztő, mind az érdekelt bizottságok támogatják a bizottsági ajánlások 157. pontja alatti indítványt, és ez rendkívüli sikerélmény egy ellenzéki képviselőnek is, amely szerint a Körösök mente országos kerékpárút Tiszakécskéről, a választókerületemből induljon Cserkeszőlő majd Szarvas irányába, és itt Farkas Sándor és Jauernik képviselőtársaimnak szeretném megköszönni ez ügyben végzett munkájukat.
Endre Sándor és Balsay István képviselőtársam a Dél-Alföld kerékpárút megépítésére tesznek javaslatot a Szeged-Ópusztaszer-Kistelek-Kiskunfélegyháza-Kecskemét útvonalon. Jó volna itt is minél több képviselőtársammal összefogni, és ezt is az országos területrendezési terv részévé tenni.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit