FARKAS IMRE

Full text search

FARKAS IMRE
FARKAS IMRE (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Pap János képviselő úrnak csak annyit szeretnék elmondani, hogy nem vitatkozom, és nem tudom védelembe venni a törvény összes definícióját, de az előbb arra utalt, hogy van-e zárt ártér, illetve lenni kellene. Ennek egy meghatározását mondtam el más vízügyi jogszabályból, mert azért azt is figyelembe kell venni, hogy ebbe a törvénybe nem lehet beemelni az összes vízüggyel kapcsolatos definíciót, és nem lehet valamennyi kérdést logika tárgyává tenni pillanatnyilag, amikor ennek a törvénynek a tárgyalása van.
Ami pedig Nógrádi Zoltán képviselő úr nekem tulajdonított észrevételéhez kapcsolódik, én nem mondtam azt, kedves képviselőtársam, hogy ebben a körben minden övezet és egyéb dolog pontosan van meghatározva, és hogy ezek le voltak egyeztetve különböző érintett csoportokkal, hiszen a törvényjavaslat általános vitájában az árvízvédelemmel kapcsolatos rész esetében pontosan erről beszéltem, és számos módosító javaslatom pontosan ilyen hiányosságokat vet föl. Tehát valószínűleg ön a kétperces felszólalásomat félreértette, mert ebben az esetben sajnos én önnel azonosulok, én magam is úgy látom, és normál fölszólalásomban majd egyes területek esetében el fogom mondani, hogy milyen kifogásaim vannak. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit