ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az országos területrendezési tervről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/1817. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/1817/183. számon kapták kézhez.
Az előterjesztés szerkezeti rendjét követve és a módosító javaslatok számát figyelembe véve kezdeményezem, hogy a részletes vita egy szakaszból álljon. (Farkas Imre közbeszól.) Egy szakaszból áll a részletes vita. A területrendezési tervről szóló törvényjavaslat részletes vitája zajlik.
Kérdezem a jelenlévőket, hogy egyetértenek-e a javaslattal, hogy egy szakaszból álljon. (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Láthatóan a többség egyetért vele.
Tisztelt Országgyűlés! Ismét öt perc a hozzászólásokra rendelkezésre álló időkeret. Ismét felhívom a figyelmet, ahogy az előbb is, hogy a részletes vitában a módosító javaslatokról, illetve az ahhoz kapcsolódó részekről lehet csak beszélni.
Tisztelt Országgyűlés! Hozzászólási szándékát írásban előre… - megnézem, hogy jelezte-e valaki. Pettkó András jelezte, ő viszont nincs itt.
Megkérdezem a jelenlévőket, hogy ki kíván hozzászólni. Elsőként Lezsák Sándor úr, az MDF képviselője jelezte hozzászólási szándékát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit