DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Azt hiszem, félreértette a félmondatomat az imént. Én nem azt mondtam, hogy házszabályszerűtlenül tette fel a kérdést, hanem azt mondtam, hogy ha a képviselő úr megosztotta volna velem a témát, amelyet a kérdésben érinteni kíván, akkor most bizonyosan elhangozhatott volna a válasz is ebben a témában. Ilyen módon irattárat nem lehet az embernek magával hoznia, ezért nem tudom azt megmondani, hogy a minisztériumban más személy, bármelyik szervezet, főosztály, illetékes helyettes államtitkár az adott kérdéssel foglalkozott-e.
Én személy szerint nem foglalkoztam vele, én ugyanis nem olvastam azt az újságcikket, amire a képviselő úr hivatkozik, de miután itt a képviselő úr a folyamatosságra és a múltbeli tapasztalatokra hivatkozott, ezért említettem meg azt, hogy bizonyára a képviselő úr korábbi államtitkári beosztásában tudhatta azt, ha elkövetett az adóhivatal ilyen jellegű cselekményt, hiszen arra utalt, hogy a Közbeszerzési Döntőbizottság folyamatosságra, illetve az azt megelőző időszakban tett lépésekre hivatkozik.
Képviselő úr, azt kell mondanom, amit az imént mondtam: a vizsgálat el lesz rendelve, annak megállapításairól ön is tájékoztatást fog kapni. (Tállai András felmutat, majd átad egy iratot dr. Veres Jánosnak.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit