DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY egészségügyi, szociális és családügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Jól emlékszik, az irányított betegellátási modell bevezetését politikai konszenzus övezte, abban az időben, 1999-ben ritka politikai konszenzus.
Alkotmányossági aggályok nem nagyon merültek fel; egyébként mind 1999-ben, mind később törvényen alapuló szabályozás szerint történt a betegellátási modellkísérlet kialakítása, szervezése, értékelése, és most is a törvényes előírásokat követjük, hiszen ezzel kapcsolatban igen részletes szabályok vannak, igen részletes szabályok léteznek.
Az értékelést kiemelt figyelem kíséri, a kibővítési pályázat tekintetében is rendkívül alaposan igyekszünk eljárni, hiszen nem véletlen, hogy végül is eredménytelennek hirdette az első fordulót a bíráló bizottság az Egészségbiztosítási Pénztárnál, mert tételesen, pontosan szerettük volna a törvényes előírásokat betartani.
Ami pedig ezeket az úgynevezett visszavonásokat illeti, én a különböző számokat most nem látom, tehát nem tudom megmondani önnek, hogy ez pontosan megfelelő-e, így van-e… (Az elnök jelzi az idő leteltét.) Két perc, elnézést, elnök úr…

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit